Loading...

Сучасна професійна освіта!

Новий рік розпочався і маємо оптимістичний настрій щодо профтехосвіти!

Місто Дніпро надало гарантії співфінансування на створення навчально-практичних центрів сучасної професійної (професійно-технічної) освіти в двох закладах профтехосвіти.

Державним бюджетом передбачено субвенція на створення навчально-практичних центрів за спеціальністю мови співфінансування місцевими громадами. Але для іі отримання необхідно пройти конкурс.

Спільно з департаментом гуманітарної політики Дніпровської міської ради закладами підготовлено заявки на створення таких центрів сучасної професійно-технічної освіти, а саме:

Дніпровський центр професійної освіти, планує створення навчально-практичного центру для навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації за професіями «Кухар», «Кондитер».

ДПТНЗ “Дніпровський регіональний центр ПТО” планує створення навчально-практичного центру для навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації за професіями «Монтажник систем утеплення будівель», «Опоряджувальник будівельний», «Лицювальник-плиточник», «Штукатур», «Маляр».

Заявки закладів вже розглянуто робочою групою департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, попереду чекає наступний етап – це розгляд Міністерство освіти і науки України.

Такі практичні центри – це один із найкращих підходів в процесі модернізації закладів профтехосвіти та один із напрямків стратегічного розвитку ПТУ міста.

Побажайте успіху профтехам!

Ксенія Сушко
Translate »