Loading...

Завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

Початок зими завжди в очікуваннях — хтось чекає на свята, а ми разом вболівали за наших розумників, адже у цей період у місті Дніпрі відбувався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Цього року він проходив у два етапи (відбірковий та очний) і тривав з 20 листопада по 20 грудня 2023 року.
Загалом у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів взяли участь понад 4000 учнів закладів загальної середньої освіти міста.
Учасники міських олімпіад виявили знання теорії, вміння застосовувати їх у стандартних та нестандартних умовах, давати правильне теоретичне обґрунтування отриманим результатам. Фахове журі детально перевірило виконання учнями олімпіадних завдань, визначило переможців.
Сформовано команди учнів, які будуть представляти учнівство нашого міста на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.
Бажаємо учасникам олімпіад безмежної наснаги, успішного навчання, а педагогам – мудрості і щедрості душі в їхній благородній справі!
Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками.
Сподіваємося на високі результати у ІІІ етапі олімпіад, який розпочнеться вже у січні 2024 року.

Результати проведення ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році

Протоколи ІІ етапу

Заявки на участь команд м. Дніпра у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у2023/2024 навчальному році

Translate »