Loading...

Міський конкурс «NEОсвітній арсенал»

Учасниками Конкурсу є педагогічні працівники, що подали до організаційного комітету заявку та відеоматеріали, оформлені згідно з вимогами до конкурсних робіт.

Конкурс проводиться у три етапи:  

Перший (відбірковий) етап – 15.05.2023–19.05.2023 (включно). До організаційного комітету подаються:

1) заявка;

2) мотиваційний лист;

3) відеоролик «Мій педагогічний досвід» (максимальна тривалість – 120 секунд).

Заявка, мотиваційний лист та відеоролик надсилаються 19.05.2023 за посиланням: https://dnepredudp.sharepoint.com/uo.    

У період з 22.05.2023-24.05.2023 – проводиться проміжне онлайн-голосування на офіційному каналі департаменту гуманітарної політики в Телеграмі за окремо наданим посиланням. Члени комісії оцінюють мотиваційний лист за критеріями. Переможцями етапу визначаються учасники, які отримають найбільшу кількість вподобань та найбільшу кількість балів за оцінювання мотиваційного листа. У разі рівного розподілу вподобань журі обирає переможців першого етапу більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови журі. Переможцями першого етапу обираються не більше 45 педагогічних працівників.  

Другий (проміжний) етап – 30.05.2023 та 31.05.2023.

Конкурсанти беруть участь у презентації власних педагогічних проєктів щодо пропозицій розвитку предмета викладання  (до 5 хвилин).

Форма проведення етапу  залежатиме від умов воєнного стану та епідеміологічної ситуації у місті Дніпрі.

Оцінювання конкурсу здійснюватиметься членами журі, склад якого затверджено наказом (9 осіб) за бальною шкалою відповідно до критеріїв:

1. Актуальність проєкту – 5 балів;

2. Практичність проєкту – 5 балів;

3. Індивідуальність проєкту – 5 балів;

4. Інноваційність проєкту – 5 балів;

5. Форма презентування проєкту– 5 балів.

Мінімальна кількість отриманих балів – 20 для проходження до наступного етапу Конкурсу. Переможцями етапу визначаються учасники, які отримали найбільшу кількість балів (20 учасників).

Третій (фінальний) етап проводиться 01.06.2023.

Конкурсанти беруть участь в інтерактивних заходах. Шляхом жеребкування для кожного учасника визначається одна з 5 можливих груп, яка отримує  інтерактивне завдання. Кожен з учасників готує власну відповідь на завдання та презентує (1-3 речення).

За результатами презентування, креативного підходу до вирішення інтерактивного завдання члени журі визначають не більше 10 переможців Конкурсу.

Підведення підсумків Конкурсу буде проведено на одній з локацій міста Дніпра.

Translate »