Loading...

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з бадмінтону імені К. В. Вавілова» Дніпровської міської ради

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з бадмінтону заснована у 1972 році.

  • Адреса: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 29 А
  • Електронна пошта:  [email protected]
  • Контактний номер: 0675682426
  • Спортивні відділення: бадмінтон
  • Графік роботи директора закладу: понеділок — п’ятниця (09:00 — 17:30)

Директор закладу:
Бендін Сергій Васильович


Бадмінтон найшвидший ракетний вид спорту. Тренування рухливі і динамічні, поєднують вправи для розвитку усіх груп м’язів. Бадмінтон вимагає блискавичної реакції і швидкого ухвалення рішень.
В процесі навчання дитина отримає: правильний різнобічний фізичний розвиток, хорошу координацію і реакцію, швидке і гостре мислення в критичних ситуаціях, уміння приймати рішення, навички роботи в команді.

Досягнення: СДЮСШОР з бадмінтону ім. К. В. Вавілова є ініціатором проведення міжнародного юніорського турніру серії Грін-сет Європи «Ukraine Junior», а також співорганізатором щорічного всеукраїнського турніру, присвяченого пам’яті почесного громадянина м. Дніпропетровська О. М. Макарова.

Також школа проводить чемпіонати СДЮСШОР та міста, за результатами яких формуються збірні команди СДЮСШОР за віком для виступу на чемпіонатах України. Завдяки участі у змаганнях різного рівня, спортсмени школи набувають досвіду боротьби за призові місця.

За період своєї роботи СДЮСШОР з бадмінтону підготувала 9 майстрів спорту міжнародного класу, більше ніж 50 майстрів спорту та більше 100 кандидатів  майстрів спорту. Вихованці школи були учасниками Олімпійських ігор, ставали чемпіонами Європи, бронзовими призерами клубного чемпіонату Європи та багаторазовими чемпіонами України.

Translate »