Loading...

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 6» Дніпровської міської ради

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа № 6 заснована у 1960 році.

  • Адреса: м. Дніпро, просп. Слобожанський, 36 Д
  • Електронна пошта: [email protected]
  • Контактний номер: 0675618442
  • Графік роботи закладу: понеділок — п’ятниця (09:00 — 18:00)
  • Спортивні відділення: дзюдо, фехтування

Директор закладу:
Король Григорій Степанович


Дзюдо – олімпійський вид спорту, один з найпопулярніших видів східних єдиноборств, який надає розвиток сили, гнучкості та витривалості  під час тренувань, розвиває інші корисні навички, у тому числі швидкість реакції, розважливість своїх дій. Дзюдо базується на трьох головних принципах:

– взаємна допомога та зрозуміння для досягнення перемоги;

– найкраще використання тіла та духа;

– піддатися, щоб перемогти.

Фехтування – олімпійський вид спорту, це спортивне єдиноборство, в якому найсильнішого визначають за допомогою холодної зброї: шпаги, рапіри, шаблі. Фехтування передбачає розвиток швидкісних, швидкісно-силових якостей, координаційних здібностей, гнучкості та точності.

ДОСЯГНЕННЯ: За період роботи школи підготовлено: «Майстер спорту України» та «Майстер  спорту України міжнародного класу» – 141 чол., «Заслужений Майстер спорту України» – 2 чол.

Спортсмени СДЮСШОР № 6 входили до основного складу збірної команди України гідно захищали честь нашої держави на чемпіонатах Європи, Світу та ХХVІІ Олімпійських іграх у Сіднеї, ХХVІІІ Олімпійських іграх в Афінах, ХХІХ Олімпійських іграх у Пекіні, ХХХ Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Translate »