Loading...

Комунальний позашкільний навчальний заклад «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з водних та веслувальних видів спорту» Дніпровської міської ради

МДЮСШ з водних та веслувальних видів спорту заснована в 2008 році.

  • Адреса: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 13
  • Електронна пошта: [email protected]
  • Контактний номер: 0662643244
  • Спортивні відділення: веслування академічне, веслування на байдарках і каное, вітрильний спорт
  • Графік роботи директора закладу: понеділок – п’ятниця (09:00 — 18:00)

Директор закладу:
Калиниченко Олексій Миколайович


Веслування на байдарках і каное – вид веслування на двох типах човнів: байдарка та каное (або як його називають серед спортсменів веслування на «гладкій воді»).

Для дітей веслування це отримання гарної фізичної форми, при цьому перебування на свіжому повітрі.

Веслування академічне – це вид веслярського спорту, перегони на човнах, в яких спортсмени сидять спиною вперед, гребки веслами здійснюються за допомогою ніг, спини і рук.

Вітрильний спорт – вид спорту, в якому спортсмени змагаються, використовуючи переважно човни та судна та приводяться в рух за допомогою вітрил.

ДОСЯГНЕННЯ: За час існування школи 5 спортсменів стали майстрами спорту України міжнародного класу, 48 спортсменам присвоєно спортивне звання «майстер спорту України».

3 тренери – викладачі  мають звання  «Заслужений тренер України»

23.12. 2021 року наказом Міністерства молоді та спорту України закладу присвоєно вищу категорію за результати роботи в 2019-2021 роках.

Щороку учні школи входять до національної збірної команди України з літніх олімпійських видів спорту: веслування академічного, веслування на байдарках та каное, вітрильного спорту.

Спортсмени школи – учасники, чемпіони та призери всеукраїнських та міжнародних змагань з видів спорту, що розвиваються в школі.

Спортивні досягнення учнів стали запорукою призових місць у міському рейтингу досягнень з видів спорту.

Translate »