Loading...

У Дніпрі зібрали більше 300 000 грн на черговому етапі благодійного проєкту #ART_наступ

У Дніпрі зібрали більше 300 000 грн на черговому етапі благодійного проєкту #ART_наступ

Цього разу родзинкою заходу стала Book толока. Просто неба на дніпрян чекали більше 6000 книжок: це посібники, художня література і навіть зона для дітей.

«На дитячій ми не тільки пропонуємо книжки, але й проводимо різні майстер-класи, один з яких ви бачите в мене на обличчі. Наші дівчата малюють патріотичний аква-грим та заплітають коси і роблять інші гарні зачіски. Також є зона з настільними іграми. Крім цього ми запросили різних авторів. Серед них – Олег Гавриш, який презентував свою другу книгу. Також завітала Еліна Заржицька, дитяча авторка», – зазначила директорка КЗК «Дніпровські міські публічні бібліотеки» ДМР Юлія Бардукова. 

Крім того на вул. Яворницького відбувся вже звичний благодійний вернісаж картин та витворів декоративно-прикладного мистецтва.

«Цього разу в нас на локації представлені картини і аматорів, і професійних художників, і вихованців художніх шкіл. Також дуже багато робіт, особливо дитячих, від переселенців. Але, на відміну від минулого разу, сьогодні на локації переважають вироби декоративно-прикладного мистецтва – а це близько 300 виробів. Картин сьогодні трохи менше, приблизно 250 », – зазначила директорка КП «Школа сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура» ДМР, кураторка виставки Яна Куницька.

Усі кошти, що було зібрано за допомогою #ART_наступу, БФ “Фонд оборони країни” витратить на потреби військових

Translate »