Loading...

Виходимо на міжрегіональний рівень!

Виходимо на міжрегіональний рівень!

Наприкінці червня за ініціативи центру професійного розвитку “Освітня траєкторія” відбулась науково-практична конференція “Війна і сучасна географічна освіта та просвіта”.

В режимі online її відвідали більш ніж 200 учасників з різних регіонів України, крім того, на конференцію було залучено багато цікавих спікерів, зокрема спеціалісти МОН, викладачі КНУ, голова центральної предметної комісії ЗНО з географії УЦОЯО та інші.

Основною метою конференції було висвітлення стратегічних питань розвитку географічної освіти та просвіти в умовах війни.

На допомогу учителеві в умовах війни науковці та методисти уклали презентації з порадами щодо проведення навчального процесу.

Науково-практичний захід став важливим етапом у формуванні загальноукраїнського бачення викликів, які стоять перед вітчизняною географічною наукою, просвітою та професійним розвитком педагогів.

Різні аспекти розвитку географічної освіти і просвіти було розкрито у доповідях широко відомих в Україні фахівців з провідних установ.

Запрошені спікери представляли найрізноманітніші освітні установи – від МОНУ до Інститутів підвищення післядипломної освіти та закладів вищої освіти, від НАПНУ до освітянського видавничого центру «Оріон».

Translate »