Loading...

У школах Дніпра облаштували тимчасові екзаменаційні центри для проведення НМТ

У школах Дніпра облаштували тимчасові екзаменаційні центри для проведення НМТ

У школах Дніпра облаштували тимчасові екзаменаційні центри для проведення національного мультипредметного тестування. Коштом міського бюджету в усіх цих закладах середньої освіти провели ремонтні роботи тимчасових укриттів, а також закупили вогнегасники, медичні аптечки, біотуалети та воду.

Місто забезпечило ці центри медичними масками та антисептичними засобами. 

«Для проведення тестування ми облаштували комп’ютерні класи (по 3 аудиторії в кожному центрі). Технічний супровід забезпечуватимуть фахівці КП «Інфо-рада-Дніпро», яких залучено як помічників, відповідальних за центри. Кожна аудиторія вміщуватиме робочі місця, обладнані комп’ютерами для учасників НМТ і інструктора. Наші фахівці провели широкосмуговий дротовий інтернет з пропускною здатністю 100 Мбіт/с. Також провели огляд, діагностику, налаштування комп’ютерної техніки комунальних закладів загальної середньої освіти Дніпра», – зазначила директорка КП «Інфо-рада-Дніпро» Альона Чуєва. 

В одній із шкіл Дніпра підготували три кабінети, для учасників тестування. Два кабінети облаштовані на робочі місця та є одне місце для інструктора.

«У нашій школі є облаштоване укриття у підвальному приміщенні. На сьогодні вже ця частина підвального приміщення повністю готова, аби прийняти учасників НМТ на час повітряної тривоги. Завдячуючи департаменту гуманітарної політики ДМР, у нас зроблено ремонт, пофарбовано стіни, прокладено нове освітлення, відновлено ще один вихід – тобто на сьогодні та частина, яка буде використовуватись як тимчасове укриття, має два виходи. Також облаштовано санітарні кімнати з біотуалетами, закуплено воду та аптечку. Тож ми на всі 100% готові убезпечити всіх учасників НМТ», – зазначила директорка однієї із шкіл Дніпра пані Олена.

Усього в Дніпрі у 2022 році близько 80% випускників підтвердили участь у тестуванні. Основні сесії тестування у Дніпрі відбудуться наприкінці липня та на початку серпня.

Translate »