Loading...

Міський голова нагородив призерів XXIV Дефлімпійських ігор та їх тренерів

Міський голова нагородив призерів XXIV Дефлімпійських ігор та їх тренерів

Протягом перших двох тижнів травня у Бразилії проходила Дефлімпіада – найвищий рівень змагань для людей з порушенням слуху.

138 медалей та абсолютна перемога у загальнокомандному заліку – результат нашої держави цьогоріч.

У складі збірної виступали 39 спортсменів з Дніпра, які загалом здобули 67 медалей у кульовій стрільбі, плаванні, дзюдо, карате, легкій атлетиці, тхеквондо та баскетболі.  Переважна більшість нагород — золото. 

Борис Філатов нагородив призерів та їх тренерів і зауважив, що навіть зараз, коли пріоритетом міста є фінансування оборони та захисту, матеріальна підтримка спортсменів все одно залишається важливим питанням. Так, було вручено сертифікати на загальну суму майже 1,5 млн грн.

«Ніхто не міг подумати, що ми зустрічатимемося за таких умов. Однак мерія, увесь Дніпро дякує вам і вітає вас з такими приголомшливими успіхами. Сподіваюся, ви передасте також ці вітання вашим колегам, які нині перебувають не в  Україні», — сказав Борис Філатов. 

Так через війну та продовження тренувань за кордоном особисто прийти на вручення сертифікатів змогли 8 дніпровських призерів Дефлімпійських ігор та 11 тренерів. Решті сертифікати передадуть найближчим часом.

Translate »