Loading...

Наказом Міністерства освіти і науки України від 13 жовтня 2021 року № 1098 затверджено “УМОВИ прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році”

Наказом Міністерства освіти і науки України від 13 жовтня 2021 року № 1098 затверджено “УМОВИ прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році”.

Майбутнім вступникам, окрім підготовки до ЗНО, важливо обрати оптимальний перелік предметів для того, щоб мати широкі можливості для вступу до закладів вищої освіти.

Конкурсні предмети, результати з яких потрібні для вступу на ту чи іншу спеціальність, наведено у Додатку 4 до Умов прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році.

Першим предметом для кожної зі спеціальностей є українська мова і література або українська мова. Успішно склавши ЗНО з української мови і літератури, учасники зможуть вступати на будь-яку омріяну спеціальність, адже отримають не тільки результати тестування з обраного навчального предмета, але й додатково – результат ЗНО з української мови.

Однак важливо зазначити, що результат ЗНО з української мови не можна буде використати замість результату з української мови і літератури.

Вступники можуть використовувати результати ЗНО 2019-2022 років.

Translate »