Loading...

У Дніпрі пройшов п’ятий Всеукраїнський фестиваль блогерів “Дніпровський пост”

У Дніпрі пройшов п’ятий Всеукраїнський фестиваль блогерів “Дніпровський пост”

Захід пройшов у рамках програми Бориса Філатова “Культурна столиця” та вже встиг стати улюбленим у дніпрян і не тільки, адже все, що відбувалось можно було побачити онлайн.

Фестиваль зібрав у собі більше 70 блогерів з усієї країни, які мають абсолютно різні погляди на життя. Варто зазначити, що поспілкуватись з улюбленим інфлюенсером можна було безкоштовно.

Цікавим є те, що перед офіційним відкриттям можна було побачити блогерів на самокатах! Саме так, вони влаштували пробіг у самому центрі Дніпра.

Програма включала в себе три локації: : Facebook Stage, Stage Тік-Ток Talents та Stage “Креативні міста, люди та блоги”.

“Фестиваль «виріс» із Фейсбуку. Але ми не можемо ігнорувати тренди сьогодення. У Тik-tok та Instagram величезна аудиторія. І люди з мільйонними аудиторіями так чи інакше мають вплив, несуть певні меседжі. Нам цікаво їх почути”, – зауважує Євген Хорошилов, начальник управління культури Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Фестиваль не залишився і без уваги заступника міністра культури та інформаційної політики Тараса Шевченка та Вікторії Давидової, радниці з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні.

Такого не було ще у жодному місті, тому Дніпро радо зустрічав гостей та чекає наступного року.

Translate »