Loading...

За ініціативи управління освіти департаменту гуманітарної політики у Дніпрі презентували спеціальні засоби корекції для закладів освіти з інклюзивним навчанням

За ініціативи управління освіти департаменту гуманітарної політики у Дніпрі презентували спеціальні засоби корекції для закладів освіти з інклюзивним навчанням.

Фахівців, які супроводжують дітей з особливими освітніми потребами ознайомили з сучасними навчальними методиками. Представлені посібники, дидактичні ігри та корекційні засоби дозволяють покращити якість інклюзивного навчання у закладах освіти.

Багато методик було представлено для дошкільнят та для дітей з порушенням емоційно-вольової сфери, наприклад 3D килимки, що заспокоюють та переключають увагу. Для кожної категорії було представлено свої, дієві предмети
Завдяки представленим методикам та засобам корекції поліпшується когнітивний, моторний, мовний, соціальний та емоційний розвиток дітей.

«Ми вже не перший рік працюємо з дітками з особливими потребами, тому багато матеріалу у нас вже є, проте сьогодні відкрили для себе новітні методики, які ж результативними у багатьох країнах світу. Також були представлені різноманітні засоби для діток із затримкою психічного розвитку та порушеннями емоційно-вольової сфери. Оволодіння новими вміннями відбувається функціонально, а навчання проводиться з орієнтацією на сильні якості, здібності та інтереси дітей.», – поділилась своїми враженнями від презентації практичний психолог школи №143 Лихошерстна Вікторія.

Translate »