Loading...

INTERPIPE MECHATRONIC LAB у гімназії №3

INTERPIPE STEM MECHATRONIC LAB у гімназії №3

Індивідуальна освітня програма для учнів, які цікавляться технікою та мехатронікою.
Погодьтесь, суха теорія з величезними конспектами і термінами набридла.

Саме тому за ініціативи народного депутата Дмитра Киселевського у співпраці з департаментом гуманітарної політики та ТОВ “Інтерпайп Україна” було досягнуто рішення про відкриття нового інноваційного класу.

Зменшена симуляція справжнього обладнання дніпровської трубопрокатної промисловості, роботи та конструктори стали невід’ємною частиною шкільного життя учнів.

Клас забезпечено новітніми ноутбуками, меблями та необхідним для навчання обладнанням.

“Клас оснащений тим обладнанням, яке вже працює у нас на виробництві. Програмісти і мехатроніки – це ті спеціалісти, які надзвичайно потрібні компанії, тому ми сподіваємось, що сьогоднішні школярі стануть нашими співробітниками у недалекому майбутньому”, – зазначила начальниця відділу комунікації ТОВ “Інтерпайп Україна” Людмила Новак.

Це вже третій клас у Дніпрі, перші два було відкрито на базі НТУ “Дніпровська політехніка”, де і проходили навчання вчителі-тренери, що координують освітню програму.

Варто сказати, що це не останній проект такої співпраці, а департаментом разом із зацікавленими учнями вже було досягнуто домовленості про екскурсію до “Інтерпайпу” та “Дніпровської політехніки”.

“На меті було забезпечити доступ до навчання не тільки учням гімназії 3, але й школі 121 та 118, план було скориговано так, аби діти проходили навчання без зайвих труднощів і незручностей. Кожна з перелічених шкіл забезпечена професійним вчителем-тренером”, – прокоментувала заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директорка департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Ксенія Сушко.
Translate »