Loading...

У ДНІПРІ РЕОРГАНІЗУЮТЬ ДЕЯКІ СПОРТИВНІ ШКОЛИ. ТРЕНЕРИ І ВИКЛАДАЧІ ЗАЛИШАТЬСЯ, ТРЕНУВАЛЬНІ БАЗИ ПОКРАЩАТЬСЯ

У Дніпрі 27 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, з них 6 планують приєднати до інших закладів. Реорганізація торкнеться дитячо-юнацьких спортивних шкіл № 4, № 11, № 12, № 13, а також спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики «Метеор» і комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо». Таким чином у місті буде 21 базова спортивна школа.

Для подальшого розвитку було вирішено провести процес об’єднання спортивних шкіл.
Чому саме таке рішення? Пояснюємо на прикладі:

Є спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з легкої атлетики «Метеор», яка не має власної бази та дублює вид спорту.

І є спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 3, яка вже згадувалась вище. Яка має не просто власну базу, а й найкращу спортивну інфраструктуру в Україні.

Тепер проводимо процес об’єднання та отримуємо ту саму спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу, з тим же статусом, з тією ж спеціалізацією, зі збереженням кількості вихованців і тренерсько-викладацького складу, але вже з власною базою.

На перший погляд, істотних змін не відбулося і тому виникає питання: «Навіщо це все?»

Пояснюємо, ці дії дозволяють централізувати види спорту шляхом створення базових шкіл, удосконалити умови навчально-тренувального процесу та зменшити адміністративні витрати, що сприятиме збільшенню фінансування на навчально-тренувальну роботу.
Тому, не все так жахливо, як здається! Все йде за планом.

Департамент гуманітарної політики тримає усе під пильним наглядом!
На даний час:
Тренери та адміністрація шкіл постійно забезпечуються актуальною інформацією щодо об’єднання шкіл.
Тренування проходять безупинну, за розкладом та за тими ж адресами і це не зміниться після об’єднання.

За останні роки було зроблено чимало для розвитку дитячо-юнацького спорту у місті. Так, наприклад, у 2017 році було відкрито школу з воднолижного спорту та вейкбордингу. За три роки існування закладу, його вихованці неодноразово ставали чемпіонами та рекордсменами світу.

Кожного року виділяються кошти на поточні та капітальні ремонти спортивних шкіл. Одним з останніх та важливих здобутків міста є спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа № 3 – найкраща школа з легкої атлетики в Україні!

Translate »