Loading...

Музей історії Дніпра вже готовий до відкриття

Музей історії Дніпра вже готовий до відкриття

Створення експозиції Музею історії Дніпра почалося із «нуля». Установа не мала фондової колекції, а приміщення було не пристосованим під потреби музею. За півроку перший поверх було повністю переплановано. Змінилося усе від системи опалення до кольору стін. Так було сформовано основу для абсолютно нового музею у м. Дніпро.

Сучасний музей не можна уявити без сучасних технологій. Закладено складну систему управління всіма технічними засобами та серверну систему. Музей отримав комплексну акустичну систему, ряд проєкторів та проєкційних екранів, інформаційні панелі, телевізійні екрани.


Приєднуйтесь до розширення музейної колекції. Так, речі, що мають історичну цінність, можна принести просто до музею або домовитися про їх перевезення через сторінку у соцмережі Музей історії Дніпра.



Чимало таких експонатів вже подаровані городянами. Серед них катеринославська цегла, піаніно початку ХХ століття, документи про освіту, аптекарські склянки, катеринославські видання. У музеї також зберігаються артефакти з археологічних розкопок в Севастопольському парку, торгівельні приналежності, вироби місцевих магазинів. Артефакти з особистої колекції також передав і мер Дніпра Борис Філатов, а також інші відомі містяни.

Translate »