Loading...

YouTube канал «Культура Дніпра» (прес-конференція)

YouTube канал «Культура Дніпра» (прес-конференція)

Що це?

Новий продукт управління культури Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, що був створений 1 квітня 2020 року на базі відеохостінгу YouTube, на якому розміщується відеосюжети, що відтворюють різноманіття культурного життя міста.

Навіщо створений?

До цього часу у місті був відсутній єдиний відеоресурс, який би висвітлював культурне життя міста – транслював би вистави міських театрів, різноманітні навчальні курси, давав можливість відвідувати онлайн міські музеї та виставкові зали, презентував би творчість молодих вихованців мистецьких шкіл, знайомив би з видатними особистостями зі світу культури та мистецтв нашого міста.

Рубрики, які відкрито вже сьогодні:

«Театри-Місту!»
Театральні вистави та інші твори міських театрів

«Навчальні курси»
Безкоштовні вебінари, що дають можливість організувати дистанційне навчання в музичних школах

«Наші зірочки»
Виступи кращих дитячих творчих колективів міста та вихованців мистецьких шкіл.

«Казка-розказка»
Видатні діячі культури Дніпра читають казки для самих маленьких

«Особистості»
В розділі розміщенні відеофільми про видатних діячів культури Дніпра

Наші плани:

Онлайн-трансляції головних культурних подій міста, в тому числі проєктів «Культурної столиці», концертів, фестивалів, віртуальних екскурсій. Проведення дистанційних творчих конкурсів. Розміщення цікавої та корисної інформації, що стосується культурного життя міста.

Посилання на канал: https://www.youtube.com/channel/UCxh3DbN41LqFxKsY1cVsojg?fbclid=IwAR0WdyUcH1OjUVdlkVSPo8yPWiy6DJLOBe0SvHC9KyEism4AcgtWxT0i33o

Translate »