Loading...

У ДНІПРІ ДІТЕЙ ДО 1 КЛАСУ ЗАРАХОВУВАТИМУТЬ OНЛАЙН (НАКАЗ)

Директором департаменту гуманітарної політики Ксенією Сушко видано наказ про гнучкий режим приймання документів для зарахування дітей до 1-их класів.

✔️Батьки можуть надіслати скановані копії документів на електронну пошту закладу освіти або зареєструватися на сайті закладу освіти.

✔️З порядком приймання документів батьки можуть ознайомитися на сайті закладу освіти, до якого батьки планують влаштувати дитину.

Головною темою є те, що подати документи можна онлайн, а після завершення карантину батькам необхідно буде донести оригінали документів.

А які документи подавати батькам для зарахування дитини до 1-го класу?

Перш за все, це заява одного з батьків дитини, поданої особисто.

До заяви додаються копія свідоцтва про народження дитини, медична довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о (за умови її наявності на сьогодні).

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви можуть додаватися оригінал або копія висновку про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

За бажанням батьків надається документ, що підтверджує місце проживання дитини або одного з батьків (підтвердження місця проживання надає право першочергового зарахування дитини до закладу освіти відповідно до закріпленої за цим закладом території обслуговування)

Translate »