Loading...

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ МУЗИЧНИЙ ФОРУМ ТА ПІВМІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ДНІПРА

Cтартував третій Європейський музичний форум. Ця подія проходить у рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця». Вечір відкриття, котрий розпочали з виконання творів французьких композиторів, зібрав понад пів тисячі поціновувачів класичної музики.

«Амбіції у нас великі. Ми говоримо про те, що ми — культурна столиця. Цей прекрасний захід не обходиться без коштів міського бюджету, коштів платників податків. Тож хочу подякувати нашим землякам, усім, хто також долучився до організації музичного форуму», — зазначив Борис Філатов. 

Також цьогоріч місто виділяє понад пів мільйона гривень на те, щоб студенти Дніпропетровської академії музики, викладачі музичних шкіл мали можливість пройти безкоштовні майстер-класи від іменитих виконавців. 

Серед гостей музичного форуму чимало постійних слухачів. Пані Тамара прийшла разом із чоловіком Володимиром. Розповідає: за час існування цієї музичної події її відвідини стали для їхньої родини уже традицією.

«Нас сьогодні не зупинила навіть погода. Бо ж ми знаємо, що ця неповторна атмосфера, ця чудова музика зігріють і подарують по-справжньому теплі емоції», — сказала пані Тамара. 

Загалом протягом триденного циклу концертів Європейського музичного форуму на сцену Дніпропетровської  академії музики  ім. М. Глінки вийдуть солісти п’яти країн світу.

Translate »