Loading...

Талановиті учні СЗШ № 1 отримали обладнання, щоб і надалі розвивати свої навички в медіасфері

Чому саме учні цієї школи отримали обладнання?

Члени шкільного інформаційного агенства «Вікна», яке існує понад 20 років у закладі освіти, знайшли в соціальних мережах оголошення про конкурс за соціальною та некомерційною програмою розвитку шкільних та молодіжних медіа в Україні – Youth MediaLab. Вирішили взяти участь, оскільки їх попередній досвід відповідав вимогам конкурсу. Через деякий час школа була визначена переможцем! Учні мають досвід не тільки в межах закладу освіти, а вже ведуть свої блоги, були ведучими у дитячих програмах на місцевих телеканалах .

Сьогодні в школу, в якій було виділено окремий кабінет під медіалабораторію, доставлено обладнання в користування протягом року. Окрім того, представниками програми Youth MediaLab був проведений теоретичний та практичний курс.

Теоретичну частину викладала Ірина Порецька – головний редактор сайту «Освіта-Нова». А практичну частину проводили Олег Гнатюк та Людмила Василенко. Учні навчилися встановлювати, налаштувувати, користуватись обладнанням, та почули досвід викладачів, який змотивував на подальшу плідну роботу.

Прекрасні можливості зараз відкриваються для багатьох підлітків, вже в такому юному віці вчаться азам професії, мають змогу спробувати та визначитись, чим будуть займатись у дорослому житті.

Освітній проєкт реалізується Міністерством освіти і науки України та Міністерством інформаційної політики України спільно з громадською організацією Change Communication («Комунікації для змін») за підтримки Проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується агентством США з міжнародного розвитку (USAID), та Google Україна.

Ми підтримуємо ініціативу учнів Комунального закладу освіти “СЗШ №1” Дніпровської міської ради.
Бажаємо успіхів у творчій діяльності.

Translate »