Loading...

Увечері 13 вересня у сквері «Прибережний», що на Набережній Перемоги, провели масштабне родинне свято

Відпочинкова зона скверу «Прибережний» – це 3,8 га відкритого простору. Сквер розподілено на зони, де є майданчики для  дітей і дорослих. На території є фонтани, газони, багато дерев, водний атракціон, каруселі, достатня кількість лавок, а також туалет. Головну алею вздовж Набережної Перемоги і пішохідні доріжки встелено неслизькою гранітною плиткою. Сквер доступний для всіх відвідувачів.

Головна родзинка скверу – лазерне світлове аудіовізуальне шоу. Його роблять за допомогою спеціального світлового обладнання з особливо вузькою оптикою. Свого часу таке приладдя використовували на всесвітньо відомому нью-йоркському хмарочосі «Empire State Building».

«Чудовий вечір. Мене дійсно переповнюють емоції. Коли ти на власні очі бачиш те, що створено руками міської влади у всіх цих кольорах. Це важко описати словами. Мабуть, за останні роки, а радше, що й ніколи, такого подарунка мерія ще не робила містянам. Велика вдячність усім будівельникам, проєктантам, архітекторам, котрі робили це. Та найбільша вдячність – людям. Адже все, що ми робимо, це – коштом наших земляків, платників податків. Цей сквер – для всіх мешканців міста», – зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов. 

Translate »